Новини

Новини (105)

В района ще бъде изграден нов жилищен комплекс, както и нови жп гара и автогара

 

Нова метростанция ще бъде изградена между спирките на метрото на бул. "Сливница" и кв. "Обеля", решиха общинските съветници на заседание на Столичния общински съвет днес.

 

Най-многобройните чужди туристи у нас са германците, руснаците и македонците

 

Бургас, Варна, София, Добрич и Благоевград са в челната петица на най-предпочитани от чуждестранните туристи дестинации в България, показват данни на Националния статистически институт за миналата година, подготвени по повод на днешния Световен ден на туризма, чието мото тази година е "Устойчив туризъм - начин за развитие".

Central Park ще има 690 апартамента, както и 3 офис сгради, които ще са с обща разгърната площ 51 000 кв.м.

 

 

С официална първа копка бе дадено началото на строителството на новия многофункционален комплекс Central park в Бургас, който съчетава в себе си жилищни и офис сгради.

Кметът Иван Тотев анонсира стартът на важни за Града под тепетата проекти

 

В Пловдив започва работа по важни за града проекти, обяви кметът Иван Тотев пред журналисти. След като в събота, при посещението на премиера Бойко Борисов, беше обявено, че ще се строи продължение на околовръстното шосе, кметът поясни, че Община Пловдив е възложила проектиране на четирилентов път. 

Ще има и нова организация на движението по пътя за Перник   

 

Част от Околовръстното шосе на София и изхода за Перник през кв. "Владая" ще бъдат ремонтирани. Това обяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков след днешното заседание на Министерския съвет.

 

Той уточни, че ще се ремонтира източната част на Околовръстното шосе. Дейностите ще обхванат отсечката между бул. "Ботевградско шосе" и магистрала "Тракия".

Залата се казва "Сила" и на нея ще могат да се провеждат 50 вида спорт   

 

Нова частна спортна зала в центъра на Пловдив ще конкурира Колодрума, който е собственост на Общината. В момента там се извършват здрави строителни дейности, като се очаква до няколко месеца комплексът да бъде завършен.

Page 1 of 11

BGtop

Bulgarian TOP
0   1   2   3 4   5

Рейтинг класация на българските сайтове 5rov.com